(+31) 641753895 info@kik4coaching.nl

KIK voor jongeren

Welkom op deze jongerenpagina van KIK. Wat goed dat je de stap hebt genomen om een kijkje te nemen! Herken jij jezelf hierin?

  • Ik voel me niet happy…
  • Mijn hoofd zit vol na een dag (op school)
  • Ik kan mij niet goed ontspannen/vind het moeilijk om in slaap te vallen
  • Ik vind het spannend om op anderen af te stappen
  • Ik wil alles zo goed mogelijk doen
  • Ik voel een NEE, maar zeg toch een JA
  • Ik vind het lastig om voor mezelf op te komen
  • Ik pieker veel
  • Ik vind het moeilijk om mijn grenzen aan te geven
  • Ik voel mij onzeker

Misschien kan ik jou helpen. Het maakt niet uit waar je mee zit of waar je tegenaan loopt, samen met jou kijk ik naar jouw hulpvraag. We gaan werken aan inzichten en eigenwaarde. Ik luister naar jou en denk met je mee. Na een paar keer coachen kom je al een heel eind!

Misschien denk je wel dat jij de enige bent die zich zo voelt, geloof me…dat is zeker niet waar!  Maar jij kunt wel een keuze maken om er iets aan te doen. Als je de hulp van een coach accepteert, betekent dat niet dat je gefaald hebt, het betekent dat je er niet alleen voor staat.

Je mag mij bellen of mailen, maar je mag ook je ouders contact met mij laten opnemen. Je kunt jouw ouders mijn site laten zien of lees samen nog eens mijn site.

Kijk ik om mij heen, sta ik midden in mijn leven!