(+31) 641753895 info@kik4coaching.nl

Werkwijze

Contact
Wanneer je denkt hulp te kunnen gebruiken op het gebied van coaching, kun je contact met mij opnemen en plannen we een intakegesprek. Neem ook gerust contact op wanneer je juist twijfelt, zodat we samen kunnen kijken of deze vorm van coaching wel of niet bij je past.

Intake
Tijdens een intakegesprek (bij voorkeur met beide ouders en de jongere) brengen we de huidige situatie in kaart. Daarnaast bespreken we wat het gewenste doel is wat jullie na de sessies zouden willen bereiken. Daarnaast is het intakegesprek bedoeld om te kijken of er een wederzijds vertrouwen is. Aan het eind bespreken we of er een traject opgestart zal gaan worden. Ben jij 18 jaar of ouder, dan is er de mogelijkheid om de intake zonder je ouders te doen.

De coachsessies
De individuele coachsessies zijn concreet, praktisch en doelgericht. Uitgangspunt van de coachsessies is de hulpvraag van de jongere. Iedereen is uniek en daarom is ook elk traject bij KIK4coaching anders.  Een individuele sessie duurt ongeveer 60 minuten en een coachtraject duurt gemiddeld tussen de 4 en 6 sessies.
De praktijk van KIK4coaching ligt dichtbij het bos, er samen op uit gaan behoort tot de mogelijkheden en kan het praten wat makkelijker maken.